Forhandler

Virksomhed:DGM Security Solutions
Land:Danmark
Telefonnummer:+45 75 57 57 90
E-mail adresse:info@dgm-security-solutions.com
Web adresse:www.dgm-security-solutions.com
partner logo
Kontaktperson #1
Navn:Finn C. Clausen
Mobil:+45 24 27 25 06
E-mail:f.clausen@dgm-security-solutions.com
Kontaktperson #2
Navn:Kurt G. Jensen
Mobil:+45 23 70 82 20
E-mail:K.Jensen@dgm-sdg.com

DGM Security Solutions er med sit DGM World Wide Netværk en verdensomspændende virksomhed, hvis fokus er på digitalisering af farligt gods datablade, håndtering af farligt gods, samt levering af RFID sikkerhedsløsninger. DGM tilbyder løsninger til anvendelse indenfor områder som logistik, sporbarhed, produktidentifikation, kopivare beskyttelse indenfor vores kerne forretningsområde Farligt Gods og farlige stoffer.

DGM Software Development Group A/S som ejer DGM Security Solutions står som garant for de software mæssige forpligtigelser, der er forbundet med levering af farligt gods data til Vikingegaardens VMS Systemer.
DGM Security Solutions markedsfører, formidler og distribuerer Vikingegaardens produkter med speciel fokus på flådestyringsmodulet VikFleet og farligt gods modulet til hele DGM Netværkets kundeplatform.

Samarbejdet mellem DGM og Vikingegaarden har resulteret i en helt unik sammenkobling mellem sikkerhedssystemer, farligt gods håndtering og VMS webbaserede løsninger. Den højtspecialiserede og markedsledende løsning sender information direkte til brugere og administratorer i real-tid via en server.

Den webbaserede løsning sender via søgemuligheder på UN-numre alle informationer om datablade, farligt gods regulativerne, så de kan vises og håndteres direkte på chaufførens PDA/PC.
 
 

Information

spacer spacer