Vikingegaarden A/S - M2M trådløs kommunikation

Vikingegaarden udvikler web-baserede overvågningsløsninger - til virksomheder med behov for håndtering af data til optimering af processer og driftsbeslutninger. Vi er eksperter i datalogning, trådløs datakommunikation og fjernstyring af processer. Hvis du har behov for at få indsamlet procesdata, så kan vi bidrage med innovative elektronik- og IT-løsninger.

Vikingegaarden er markedsledende inden for koncepter til web-baserede GPS-systemer, procesindustri, automation og totale løsninger. Vikingegaarden står for et højt innovationsniveau og brugervenlige løsninger. Uanset hvor i verden du befinder dig, kan du drage fordel af vores løsninger.

Vikingegaarden er grundlagt i 1996 af Ulrik Østergaard, og er certificeret for godkendelse af Sikkerheds-Kvalitets-Styringssystem i overensstemmelse med bekendtgørelsen om autorisation og drift af elinstallatørvirksomhed nr. 1522 af 13. december 2007.

Vikingegaardens ydelser

Med udgangspunkt i vores kernekompetence, som har data- og processovervågning som omdrejningspunkt, kan vi tilbyde stand-alone enheder eller et færdigsyet koncept, ligesom  vi også laver udviklingsprojekter sammen med vores kunder. Løsningerne er til dato udbredt både i Danmark, Europa, Asien og Syd Afrika.

Innovation

Vikingegaarden har altid øje på nye forretningsområder, og vi er åbne overfor at afprøve nye ideer og nye måder at anvende vores kompetencer og viden på. Derfor deltager vi gerne i forsøgs- og udviklingsprojekter enten alene eller sammen med samarbejdspartnere. 

Projekter

Mange af vores kunder har specifikke ønsker og krav – her opstarter vi et egentlig udviklingsprojekt, hvor vi løser en given opgave og laver en skræddersyet løsning.

For mere om udviklingsprojekter - se under Projekter

Koncepter

Vikingegegaardens koncepter er færdigudviklede og dokumenterede systemer sammensat af velafprøvede komponenter. Vores koncepter retter sig mod veldefinerede segmenter, bla industri, landbrug, vandværker, flådeejere med mere.


Se mere om færdiglavede koncepter - se under Koncepter.

Komponenter

Vikingegaardens komponenter er enkeltstående produkter – produkterne er gennemtestede og sælges fra vores webshop.

Vi har komponter inden for:

  • Dataloggere
  • VikMote - enheder til trådløs dataoverførsel
  • VMS - webbaseret managementsysten
  • Gyllealarm og markvandingskontrol
  • GSM antenner, vandalantenner og antennefittings
  • Og meget mere
Komponenterne er hyldevarer og sælges via Vikingegaardens webshop


Psssst … har du (også) undret dig over navnet Vikingegaarden? Vikingerne var stolte og kendt for bl.a. at sejle ud for at undersøge verden. Ligesom de kom vidt omkring, når også vores løsninger ud i hele verden – deres medie var sejlbåde i vandet, vi bruger et andet element: luften, hvor de trådløse signaler bæres. Vikingerne var dygtige handelsfolk, og ligesom de gjorde, kæmper også vi for det, vi tror på. Vi arbejder  som et team og laver løsninger, der har fokus på forretningsskabelse. Vikingerne var innovative og opfandt unikke løsninger – hvilket Vikingegaarden også gør. Som vikingerne har vi en mission om at gøre det, vi gør, så grundigt som muligt.

Derfor firmanavnet Vikingegaarden.

 

Brochure
spacer Firmaprofil: Vikingegaarden A/S – M2M trådløs kommunikation 20/01-2015
 
 

CitectSCADA

spacer spacer

VikMote hardware

spacer spacer

VikMote software

spacer spacer