Vikingegaarden A/S - M2M trådløs kommunikation

 

Vi er specialister i udvikling af webbaserede systemer til dataopsamling, datakommunikation, fjernstyring og overvågning af processer. Vi udvikler, producerer og leverer totalløsninger ud fra hardware med egen label og egenudviklet software til erhvervskunder med behov for optimering og effektivisering af driften.

Med udgangspunkt i vores kernekompetence i data- og procesovervågning, kan vi tilbyde stand-alone enheder eller et færdigsyet koncept, ligesom vi også laver udviklingsprojekter sammen med vores kunder. Løsningerne er til dato udbredt både i Danmark, Europa, Asien og Sydafrika.

 

Automatik

Vikingegaarden A/S udvikler komplette løsninger til virksomheder med behov for håndtering af data til optimering af processer og driftsbeslutninger.

Vi er eksperter i datalogning, trådløs datakommunikation og fjernstyring af processer. Procesdata kan integreres i egne it-systemer via elektronisk dataudveksling i 2-vejs datakommunikation i realtid.

 

Energi

Vikingegaarden A/S opererer indenfor energi på flere planer, og kan tilbyde løsninger fra energioptimering og energimåling til strømstander og ladestander til elbiler med intelligent systemplatform.

     

Flådestyring

Online flådestyringsværktøj ved vedligeholdelse af veje og park til Vintertjeneste i saltning og snerydning for bl.a. kommuner med webbaseret opgavestyring.

 

Tavlebygning

Styretavler produceres til industri- og produktionsvirksomheder, heriblandt PLC- og maskinstyringer, som har brug for styring, regulering og overvågning af procesmaskinel eller -udstyr.

     

Udvikling

Mange af vores kunder har specifikke ønsker og krav – her opstarter vi et egentlig udviklingsprojekt, hvor vi løser en given opgave og laver en skræddersyet løsning.

For mere om udviklingsprojekter - se under Projekter

 

Cloud-baseret system

Vikingegaarden A/S har siden tidernes morgen udviklet et cloud-baseret system til håndtering af procesinstallationer og yde support fra arbejdskontoret, som hedder Vikingegaardens Management System (VMS).

Nu tilbydes alle kunder adgang til deres procesinstallationer fra det cloud-baserede system via Cloud Manager.


Vikingegaarden er grundlagt i 1996 af Ulrik Østergaard.

 

 

Online profilbrochure

Psssst… har du (også) undret dig over navnet Vikingegaarden?

Vikingerne var stolte og kendt for bl.a. at sejle ud for at undersøge verden. Ligesom de kom vidt omkring, når også vores løsninger ud i hele verden – deres medie var sejlbåde i vandet, vi bruger et andet element: luften, hvor de trådløse signaler bæres. Vikingerne var dygtige handelsfolk, og ligesom de gjorde, kæmper også vi for det, vi tror på. Vi arbejder  som et team og laver løsninger, der har fokus på forretningsskabelse. Vikingerne var innovative og opfandt unikke løsninger – hvilket Vikingegaarden også gør. Som vikingerne har vi en mission om at gøre det, vi gør, så grundigt som muligt.

Derfor firmanavnet Vikingegaarden A/S.


 

Brochure
spacer Firmaprofil: Vikingegaarden A/S – M2M trådløs kommunikation 01/03-2016
 
 

CitectSCADA

spacer spacer

VikMote hardware

spacer spacer

VikMote software

spacer spacer