Vikingegaarden AS logo
 
 
 
Dansk :: English
 
 
 

Om Vikingegaarden

Vikingegaarden er markedsledende inden for koncepter til web-baserede GPS-systemer, procesindustri, automation og totale løsninger. Vikingegaarden er velkendt og har et godt ry for et højt innovationsniveau og brugervenlige løsninger.

Uanset hvor i verden du befinder dig, kan du drage fordel af vores løsninger.

Vikingegaarden er grundlagt af Ulrik Østergaard, som fra begyndelsen havde en klar mission for virksomheden. Helt fra starten har der været fokus på brugervenligheden af de avancerede løsninger, som nu er udviklet i det web-baserede CMS-system VMS. Målet med produkterne var at have intuitative og let anvendelige systemer.

Vikingegaarden blev etableret i 1996, og udviklingen af VMS systemet blev startet i 1999. VMS beviste hurtigt sin værdi for kunderne og blev naturligt omdrejningspunktet i virksomheden. I 2007 blev alle aktiviteter overført til Vikingegaarden A/S. Virksomhedens kerneområder er ud over VMS-systemet Citect SCADA løsninger.

Vikingegaarden er certificeret for godkendelse af Sikkerheds-Kvalitets-Styringssystem i overensstemmelse med bekendtgørelsen om autorisation og drift af elinstallatørvirksomhed nr. 1522 af 13. december 2007.

Vikingegaardens mission, vision og værdier

Mission

Vikingegaarden udvikler web-baserede overvågningsløsninger, der skaber stor værdi for kunder med behov for håndtering af data til optimering af deres processer og driftsbeslutninger.

Vores software er implementeret i vores eget hardware, som kan anvendes i en lang række sammenhænge inden for mobil og stationær overvågning.

Vision

VG vil fortsat udvikle samarbejdet med vores kunder og skabe markedets bedste web-løsninger, der sikrer dem en konkurrencefordel.

Værdier

Vikingegaarden er baseret på følgende værdisæt:

Innovation
Vores styrke er evnen til at være innovative og nyskabende

Kvalitet
Vi leverer aftalt kvalitet til aftalt pris med høj service

Fokus
Vi er fokuseret i vores handlinger, og når derfor vores mål såvel på kort som lang sigt

Engagement
Vi involverer os med stort engagement i de fælles mål

Respekt
Vi har stor respekt for hinandens og kundernes evner og kompetencer


 
 

Info

spacer spacer
vms logo
VMS login