Support

Support hos Vikingegaarden er et bredere begreb end blot at handle om en fejl på udstyret. Hos os dækker support alle aspekter inden for drift, fejl, funktioner og ideer til nye produkter og områder.

RMA-service

Skulle du ønske at diskutere et emne med Vikingegaarden eller at fejlrapportere udstyr, vil den bedste fremgangsmåde være at skrive en onlineregistrering i vores RMA service system. Ved at logge ind og bruge dette system kan du følge processen online. Aktuel status er synlig og kommentarer, som er tilføjet til sagen, vil blive gemt. Desuden bliver alle handlinger registreret, så sagsforløbet altid er opdateret.

Link til online RMA serviceanmodning


Direkte kontakt

På trods af, at vi har udviklet meget stabile hardware- og softwareprodukter, kan der opstå fejl. Vi supporterer på telefon inden for almindelig kontortid på hverdage. Vi besvarer også e-mails i weekenderne og på helligdage.

Send mail til support@vikingegaarden.com.

Ønskes fuld telefon-support døgnet rundt vil vi gerne tilbyde dette separat til kunderne.

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med vores ydelser. Skulle du have nogle kommentarer eller forslag, vil vi meget gerne modtage disse på e-mail adresse info@vikingegaarden.com.

 
 

Downloads

spacer spacer