Vikingegaarden AS logo
 
 
 
Dansk :: English
 
 
 

Løsninger

Vikingegaarden tilbyder fjernstyrings- og overvågningsløsninger inden for enkeltstående anlæg, totale koncepter og små som store industri-installationer.

Kunderne spænder bredt, fra landmanden der ønsker en løsning til at starte, stoppe og overvåge en vandingsmaskine, over overvågning af en vognpark via GPS og til industrielle processer. Fælles for kunderne er deres behov for i real-tid, at kommunikere og hjemtage data via 2-vejs GPRS-kommunikation til analyse og styring.

Med udgangspunkt i vores kernekompetence, som har data- og processovervågning som omdrejningspunkt, kan vi tilbyde vores kunder stand-alone enheder eller et færdigsyet koncept, ligesom  vi også laver udviklingsprojekter sammen med vores kunder. Vores løsninger ligger som regel inden for felterne dataopsamling, web-baserede løsninger, alarmer og udviklingsopgaver. Løsningerne er til dato udbredt både i Danmark, Europa, Asien og Syd Afrika.

Innovation

Vikingegaarden har altid øje på nye forretningsområder, og vi er åbne overfor at afprøve nye ideer og nye måder at anvende vores kompetencer og viden på. Derfor deltager vi gerne i forsøgs- og udviklingsprojekter enten alene eller sammen med samarbejdspartnere. 

Projekter

Mange af vores kunder har specifikke ønsker og krav – her opstarter vi et egentlig udviklingsprojekt, hvor vi løser en given opgave og laver en skræddersyet løsning.

Vi arbejder altid i tæt samarbejde med vores kunder for at opnå de bedste løsninger. Således har vi lavet udviklingsprojekter i samarbejde med bl.a. TTS, SydEnergi, YIT, Trefor, Esbjerg Havn, Energistyrelsen og Applied Productivity i Sydafrika. 

 

Koncepter

Vikingegegaardens koncepter er velafprøvede og dokumenterede systemer, der er færdigudviklede og markedsparate. Koncepterne er sammensat af velafprøvede komponenter.

Vores koncepter retter sig mod veldefinerede segmenter, bla industri, landbrug, vandværker, flådeejere med mere.

Se mere om de enkelte koncepter i menuen til venstre.

 

Komponenter

Vikingegaardens komponenter er enkeltstående produkter – produkterne er gennemtestede og sælges fra vores webshop.

Vi har komponter inden for:

  • Dataloggere
  • VikMote - enheder til trådløs dataoverførsel
  • VMS - webbaseret managementsysten
  • Gyllealarm og markvandingskontrol
  • GSM antenner, vandalantenner og antennefittings
  • Og meget mere

Komponenterne er hyldevarer og sælges via Vikingegaardens webshop


 
 

Info

spacer spacer

Forhandlere

spacer spacer

Konsulenter

spacer spacer
vms logo
VMS login